Ur Place

February 25, 2008

MUÇ NANO “piktura” levizese e Edi Rames

Filed under: Shqiperia --- Albania — halfevil @ 5:48 pm

E vetmja “pikturë” e Edi Ramës që merr

frymë, lëviz e shkruan është Mustafa

Nano. Të na ndjejë për sinonimin që

përdorëm por mënyra sesi vishet Muçi

është tipike me mënyrën që Rama zgjodhi të lyejë

pallatet në Tiranë. Ngjyra të ndezura pa pikë

kombinimi me njëra tjetrën siç mund të jetë lejlaja

me të kaftën, thyer me çorape të verdha e pantallona

të kuqe, të kyccura të gjitha nën një xhup

jeshil të errët dhe një kapucc leshi ngjyrë e zezë

në kokë. Lodhesh të lexosh gjithë këtë fjali e jo

më të shohësh Muç Nanon të veshur me kaq

sqimë.

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: