Ur Place

February 25, 2008

BRIKENA , zedhenesja “top-modele”

Filed under: Shqiperia --- Albania — halfevil @ 5:50 pm

E kemi parë gjithmonë, madje

shumë shpesh kohët e fundit tek

sa del para mediave për të bërë

njoftimin përkatës për shtyp.

Është fjala për zëdhënësen e Ministrisë

së Arsimit Brikena Kollcinaku, së cilës

kamera duket se i shkakton një efekt të

veçantë. Nëse të gjitha zëdhënëset e

tjera mundohen të paraqiten sa më të

rregullta dhe serioze para mediave, në

orarin që u është caktuar për të bërë

një njoftim për shtyp, për Brikenën është

krejt ndryshe. Modele të flokëvë që

asnjë ditë nuk i sheh njësoj, veshje ekstravagante

dhe një ‘buzëqeshje’ që i

jep publikut nëpërmjet shikimit. Të

gjithë arrijnë ta vënë re qëndrimin ndryshe

dhe ndoshta kjo lidhet dhe me pasionin

e vërtetë që zëdhënësja ka: të

bëjë modelen. Dhe në fakt, e ka ushtruar

një gjë të tillë në disa emisione

televizive por edhe në sajë edhe të shkollës

që ka kryer, ‘Akademinë e Arteve

të Bukura’. Ndoshta kjo i pëlqen mjaft

Brikenës, por do të bënte mirë që këto

dhunti të mos i tregonte gjatë përcjelljes

së lajmit të fundit që vjen nga dikasteri

në të cilin është e punësuar.

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: