Ur Place

February 22, 2008

Protestues serbë sulmojnë 2 pika kufitare

Filed under: Shqiperia --- Albania — halfevil @ 1:13 pm

Policia e Kosovës kërkoi sot ndihmën e trupave paqeruajtëse të NATO-s pasi serbët që kundërshtojnë shpalljen e pavarësisë sëKosovës dogjën një pikë kalimi kufitar dhe sulmuan një tjetër.Policia e Kosovës u strehua në një tunelpranë një postë kufiri pranë Zubin Potokut në veri të Kosovë, e dominuarnga serbët, kur rreth një mijë protestues i sulmuan ata.

“Ne i kërkuam NATO-s të dërgojnë një helikopter për të evakuuar oficerët tanë”, tha një burim i policisë.

Forca paqeruajtëse e NATO-s në këtë zonë përbehet nga njësi tëtrupave franceze, belge, daneze dhe amerikane.

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: